Terug naar overzicht

Hybride spinhoogwerker 18 meter

Wat dacht u van een hybride spinhoogwerker van 18 meter? Als u moest kiezen tussen een ladder, een steiger of een compacte hybride hoogwerker dan kiest u toch de meest veilige en efficiënte manier?

Dat vonden wij ook, daarom verhuren we nu bij Kamphuis Hoogwerkers een zeer compacte Ruthmann SA 18 spinhoogwerker.

Met deze spinhoogwerker van maar liefst 18 meter kun je zowel werken op stroom als op de krachtige benzinemotor. De hoogwerker is maar liefst 78 centimeter breed en kent een werkhoogte van 18 meter met een zijdelings bereik van 9,3 meter bij een draagcapaciteit van 230 kg!

Eigenschappen hybride spinhoogwerker 18 meter

De Ruthmann SA 18 Bluelift spinhoogwerker is met zijn compacte maatvoering en zijn zijdelingse bereik van maar liefst 9,30 meter de ideale hoogwerker voor in de bouw, schilders of in het grote groen.

Met een laag eigen gewicht van maar 2460 kg is de vloerbelasting laag en is de spinhoogwerker ook binnen overal inzetbaar. Ingevouwen is de spinhoogwerker 0.78 x 4.44 meter wat betekent dat de machine gewoon door een deur kan. Een ander voordeel van deze Ruthmann SA 18 Bluelift spinhoogwerker is de capaciteit van 230kg in de werkbak. Dit betekent vol bereik met 2 personen en gereedschap! Bij de maximale reikwijdte van 9.30 meter betreft de maximale gondelbelasting 120 kg.

Aanvragen