22 meter telescoophoogwerker

Terug naar overzicht

Telescoophoogwerker 22 meter

Deze telescoophoogwerker 22 meter is een robuuste zelfrijdende hoogwerker zonder poespas en toeters en bellen. Dus zoek niet langer en bel voor de Genie S65!

22 meter werkhoogte, 17 meter aan reikwijdte en een dijk van een motor lenen zich perfect voor het efficiënt werken op hoogte.

De vierwielaandrijving met krachtige motor maakt dat u onoverwinnelijk bent in vrijwel ieder terrein. Een ondergrond gevonden die toch te zacht is? Laat u verbazen door de mogelijkheden van een spinhoogwerker op rupstrax uitgevoerd: https://www.hoogwerken.nl/categories/spin-hoogwerker/

Tevens kunnen wij u een Genie S65 op trax leveren!

De Genie S-65 Trax is een rupstelescoophoogwerker die voor diverse toepassingen ingezet kan worden. De S-65 heeft een werkhoogte van ruim 21 meter, een hefcapaciteit van 227 kg of 454 kg en een zijdelings bereik van 17 meter. Deze rupstelescoophoogwerker is te herkennen aan zijn driehoekige rups banden (Trax), waardoor deze machine optimaal grip heeft op slecht begaanbare terreinen, maar ook op stabiele vlakke ondergronden. Dit alles bij elkaar maakt de Genie S-65 Trax een veelzijdig inzetbare machine voor verschillende werkzaamheden en ondergronden.

GALERIJ

Aanvragen