27 meter B-rijbewijs Hybride

Terug naar overzicht

HYBRIDE AUTOHOOGWERKER 27 METER - RUTHMANN TB270

Deze unieke hybride autohoogwerker 27 meter met een werkhoogte van 27 meter is de eerste en op het moment enige in Nederland. De hoogwerker opbouw kan gedurende de hele dag elektrisch werken.

Rijplaten nodig voor hybride autohoogwerker 27 meter?

Autohoogwerkers hebben naast opbergkisten ook ruimte voor kunststof rijplaten. Ze dienen als tijdelijke bescherming voor een zachte ondergrond zoals gras. Ze zijn makkelijk te hanteren, lichtgewicht en voorzien van handgrepen.

  • Smal & kort: 1,40 lang x 0,50 smal
  • Smal & lang: 2,00 lang x 0,50 smal
  • Breed & lang: 2,00 lang x 1,00 breed

Denk aan uw veiligheid!

En reserveer uw valbeveiliging/veiligheidsharnas voor slecht € 10,- per dag.
Standaard inclusief valkoord en jaarlijks gekeurd!

Rijplaten op autohoogwerker

GALERIJ

27 meter werkhoogte

16,4 meter zijdelings bereik

EIGENSCHAPPEN HYBRIDE AUTOHOOGWERKER 27 METER - RUTHMANN TB270 HYBRIDE

Deze unieke hybride autohoogwerker met een werkhoogte van 27 meter is de eerste en op het moment enige in Nederland. De hoogwerker opbouw kan gedurende de hele dag elektrisch werken.

Emissievrij, vrijwel stil, flexibel en zeer krachtig - dit zijn de kenmerken van RUTHMANN's hybride model, de TB 270 Hybrid. Met deze hoogwerker-versie speelt RUTHMANN in op de groeiende marktvraag naar vrachtwagenhoogwerkers met alternatieve (emissievrije) aandrijvingen.

De TB 270 Hybrid is vrijwel stil, maar ook CO2- en emissievrij en kan zo op de plaats van inzet worden gebruikt. Op deze manier is het mogelijk om werkopdrachten uit te voeren in binnensteden, voetgangerszones of woonwijken op een niet-kritische manier, b.v. vroeg in de ochtend of avond, zonder voorbijgangers en lokale bewoners te storen. Bovendien vormen emissievrije activiteiten in gesloten hallen helemaal geen probleem. Naast de bovengenoemde functies scoort de hybride versie ook hoog met de onveranderde goede prestatiekenmerken van de TB 270, d.w.z. een werkhoogte van 27 m, een zijbereik van 16,4 m en een werkgondel draagvermogen van 230 kg. Dit alles maakt de TB 270 Hybrid tot het perfecte milieuvriendelijke hulpmiddel voor een breed scala aan toepassingen, zoals schilderen, gevel- en gebouwreiniging, installatie of boomverzorging.

Besparing: 4 liter brandstof per uur bij ingeschakelde pto, wat gelijk staat aan 12.960 gram co2, maal 4 uur werk per dag is 51.840 gram co2;

Bij gebruik groene stroom is dit de netto besparing;

Bij gebruik grijze stroom dient u hier 5.000 gram aan co2 af te halen voor het opwekken van de stroom.

Aanvragen