Samen dik 100 jaar ervaring

Goede service kan alleen geboden worden met producten van top kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij doorgaand blijvend investeren in de nieuwste materialen en apparatuur.

Van een lampje vervangen tot het uitvoeren van complete motorrevisies, door de jarenlange ervaring in het zelf onderhouden van niet alleen de hoogwerker maar ook het voertuig kunnen wij dit allemaal zelf.

Uiteraard is dit niet mogelijk zonder een constante stroom van nieuwe kennis die binnenstroomt bij onze goed opgeleide monteurs.

 

Goed gereedschap, het halve werk

Door onze goed uitgeruste werkplaats up-to-date te houden met kennis en materiaal zorgen wij dat onze machines in topconditie blijven. Dit bereiken wij door een breed scala aan apparatuur zoals lasapparatuur, hefbruggen en speciaal gereedschap. Deze apparatuur wordt enkel door gediplomeerde monteurs gebruikt die jaarlijks bijgeschoold worden. Om onze kwaliteit van de hoogwerkers te waarborgen worden al onze hoogwerkers jaarlijks gekeurd door een extern gecertificeerd keurmeester!

Dat wij trots zijn op deze kennis blijkt wel uit het feit dat wij de hoogwerkers, die na jaren trouwe dienst verkocht zijn, nog altijd terug zien in onze eigen werkplaats voor onderhoud!

 

Eigen technische dienst

Last van een storing op locatie? Een bevroren sensor of iets anders?

Wanneer wij u telefonisch niet kunnen ondersteunen sturen wij één van onze monteurs op pad om u zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen!