Veiligheid staat op één!

 

Sinds 2004 beschikt Kamphuis Hoogwerkers over een VCA*-systeem voor het realiseren van veiligheidsbeheersing conform de laatste richtlijnen. Het systeem geld voor het bedienen van- en werken met hoogwerkers. Het VGWM-beleid zorgt ervoor dat wij een zo veilig mogelijke werkomgeving bieden voor zowel onze medewerkers als de medewerkers van onze klanten.

Het blijft voor ons niet alleen bij VCA, daarom zijn wij ook lid van de IPAF (International Powered Access Federation) om met behulp van internationale expertise een kwalitatief hoogwaardige training te kunnen bieden aan een ieder die efficiënt, veilig en verantwoord met hoogwerkers wil werken.

Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van hoogwerkers is als de enige door de Duitse TUV gecertificeerd op grond van de minimum standaard eisen zoals deze zij vast gelegd in ISO-norm 18878.

Door ons uitgebreide assortiment is het altijd mogelijk om met meerdere machines training te kunnen geven? Zo kunnen wij u kennis laten maken met onze nieuwste machines en bent u altijd gegarandeerd van voldoende persoonlijke aandacht en tijd voor om met een gerust hart examen te doen!

IPAF hoogwerkertraining kniktelescoop – Kamphuis hoogwerkers
IPAF hoogwerkertraining Autohoogwerker - Kamphuis hoogwerkers
IPAF hoogwerkertraining rupstelescoophoogwerker – Kamphuis hoogwerkers
IPAF hoogwerkertrainingsdag - Kamphuis hoogwerkers
IPAF hoogwerkertraining spinhoogwerker - Kamphuis hoogwerkers
IPAF hoogwerkertrainingsdag uitleg- Kamphuis hoogwerkers

4 categorieën, wat nu?

1a, 1b, 3a, 3b? Ziet u door alle categorieën de hoogwerker niet meer? Wij adviseren u graag!

De verschillende categorieën zijn er niet voor niets, variërend van statisch verticaal (mast hoogwerker, recht omhoog zonder reiken) tot mobiel boom (zelfrijdend op hoogte met reiken). Hieronder een klein overzicht:

  • 1a, statisch verticaal: verticale hoogwerkers gestempeld;
  • 1b, statisch boom: zelf aangedreven hoogwerkers, gestempeld;
  • 3a, mobiel verticaal: zelf aangedreven verticale hoogwerkers;
  • 3b, mobiel boom: zelf aangedreven giek hoogwerkers.

Bent u in het bezit van uw c-rijbewijs met code 95? Geef het ons op tijd aan, wij melden u dan aan bij het CBR zodat u de uren van de IPAF voor uw herhaling kunt gebruiken!

Veiligheid boven alles

In onze branche staat veiligheid boven alles, het belangrijkste wat bij verkopen is veiligheid. Dit doen wij door middel van veilige producten om te kunnen werken op hoogte. Praktisch gezien betekent dit dat al onze machines veilig zijn, wij over alles nadenken en onze kennis en bewustzijn blijven trainen door opleidingen te volgen.

Hiervoor sparen wij kosten nog moeite omdat niet alleen onze veiligheid maar ook die van u onze hoogste prioriteit is! Zo vertrouwen wij onze machinisten er blindelings op wanneer zij zeggen dat het weer of een locatie onwerkbaar is.

vca-logo-transparant