Wie zijn wij?

Kamphuis hoogwerkers B.V. is een professioneel familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van hoogwerkerverhuur.

Met deze ervaring willen wij u graag van dienst zijn. Kamphuis Hoogwerkers is gespecialiseerd in (vracht-)autohoogwerkers tot wel 75 meter werkhoogte. Het goed opgeleide bedieningspersoneel brengt u veilig op de gewenste hoogte vanwaar u uw werkzaamheden comfortabel kunt uitvoeren. De toepassingsgebieden zijn zeer divers; van allerhande montagewerkzaamheden, tot glasbewassing en boomverzorging.

Naast autohoogwerkers heeft Kamphuis Hoogwerkers B.V. een ruim aanbod spin/rups hoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Ipaf trainingen

Kamphuis Hoogwerkers heeft zich aangesloten bij de IPAF (International powered access federation) om een kwalitatief hoogwaardige training aan te kunnen bieden aan een ieder die efficiënt, veilig en verantwoord met hoogwerkers wil werken.

Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van hoogwerkers is als enige door de Duitse TUV gecertificeerd op grond van de minimum standaard vereisten zoals deze zijn opgetekend in de ISO norm 18878. Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 80.000 personen opgeleid. Alle deelnemers die een IPAF opleiding succesvol hebben afgerond ontvangen een certificaat en een hoogwerker licentie in de vorm van de bekende PAL Card.  De PAL Card wordt op vele wereldwijde werklocaties erkend als een bewijs dat de houder ervan een grondige en praktijkgerichte opleiding heeft gevolgd en deze met succes heeft afgerond.