10 meter schaarhoogwerker BREED

Terug naar overzicht

Elektrische schaarhoogwerker 10 meter werkhoogte

Snel en op meerdere plekken per dag omhoog? Dit is ideaal met een schaarhoogwerker die recht omhoog gaat. Zo is een schaarhoogwerker breed inzetbaar voor bijvoorbeeld installatie-, gevel- en of schilderwerkzaamheden geschikt!

Deze prachtige 10 meter schaarhoogwerker hebben wij zowel in een brede als extra smalle uitvoering!

Door de compacte schaarhoogwerkers kunt u gemakkelijk met hen door één deur. Groter materieel nodig? Kijk eens naar onze https://www.hoogwerken.nl/verhuur/14-meter-schaarhoogwerker/ !

GALERIJ

Elektrische schaarhoogwerker huren - de perfecte hoogwerker voor binnen en buiten gebruik

Werken binnenshuis vormt vaak een bijzondere uitdaging: beperkte ruimte, gevoelige oppervlakken en tegelijkertijd moet er voldoende ruimte beschikbaar zijn voor de mensen die werken en hun materialen en gereedschappen. Dit is waar onze emissievrije schaarliften met elektrische aandrijving in het spel komen. Met hun slijtvaste banden en compacte afmetingen en uitschuifbaar platform (afhankelijk van de uitvoering) zijn zij het ideale bedrijfsmiddel voor toegang tot hoogten binnenshuis.

Waarom een elektrische schaarhoogwerker?

Als uiteindelijk wordt gekozen voor een van onze elektrische schaarhoogwerkers, kiest men tegelijkertijd voor comfortabel en flexibel werken op hoogte. Met een druk op de knop kan de lift in de gewenste hoogte en positie worden gebracht - dankzij de hydraulische mechanische uitrusting. Het huren van een schaarlift bespaart niet alleen geld en tijd, het biedt de werkende monteurs ook veilig en efficiënt werken op hoogte. Aangezien deze liften zelfrijdend zijn, kunt u heel comfortabel - gecontroleerd vanaf het platform - naar de dichtstbijzijnde werklocatie rijden zonder het toestel te laten zakken (afhankelijk van de modelvariant). Ook werkgereedschappen en materialen vinden hun plaats op het platform en kunnen worden meegevoerd.

Schaarhoogwerkers of schaarliften met elektrische aandrijving zijn bijzonder geschikt voor werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd op een verticale hoogte boven de staander. Ons materieel wordt onder meer gebruikt in de hallenbouw, bij schilder- en lakwerkzaamheden, bij de installatie of reparatie van verlichtings- of plafondelementen of bij diverse onderhoudswerkzaamheden. Ambachtslieden en industriële bedrijven, evenals de evenementenindustrie of facility management, kunnen optimaal gebruik maken van deze eenheden. Door hun geringe bodemvrijheid kunnen deze hefplatforms alleen worden verplaatst op een vlakke en stevige ondergrond.

Huren bij Kamphuis Hoogwerkers

Met name de organisatie van grote bouwplaatsen vereist een uitgebreid beheer. Wij ondersteunen u hierbij graag ook grote ordervolumes op korte termijn realiseren. Voor de hele bestelling heeft u een vast contactpersoon aan uw zijde. Onze 24-uurs service rondt dit aanbod af wanneer u een schaarhoogwerker met elektrische aandrijving huurt bij Kamphuis Hoogwerkers.

Wij zijn niet alleen de juiste contactpersoon voor elektrische schaarliften voor grote bouwplaatsen, beurzen en dergelijke, maar ook een competente adviseur als het gaat om het optimale apparaat voor kleine bouwplaatsen met beperkte of moeilijk bereikbare ruimte. Werkhoogtes tussen 6,50 en 28 meter, diesel- of elektrische aandrijving, uitschuifbaar platform of extra smal - wij vinden het juiste apparaat voor uw individuele bouwproject!

Neemt u gerust contact met ons op als u een schaarhoogwerker wilt huren of advies nodig heeft over de juiste hoogwerker met elektrische aandrijving. Ons bekwame team staat te allen tijde tot uw beschikking en zal u een vrijblijvende offerte doen toekomen. Wij geven u graag telefonisch advies of bezoeken de locatie voor een werkopname.

Aanvragen