12 meter schaarhoogwerker BREED

Terug naar overzicht

Elektrische schaarhoogwerker 12 meter werkhoogte

Snel en op meerdere plekken per dag omhoog? Dit is ideaal met een schaarhoogwerker die recht omhoog gaat. Zo is een schaarhoogwerker breed inzetbaar voor bijvoorbeeld installatie-, gevel- en of schilderwerkzaamheden geschikt!

Moet u ook door een smalle deur met de hoogwerker? Kijk dan eens naar onze zeer compacte en smalle:  https://www.hoogwerken.nl/verhuur/8-meter-schaarhoogwerker/

GALERIJ

Elektrische schaarhoogwerker huren - de perfecte hoogwerker voor binnen en buiten gebruik

Binnen werken vormt vaak een bijzondere uitdaging: beperkte ruimte, gevoelige oppervlakken en tegelijkertijd moet er voldoende ruimte zijn voor de mensen die werken en hun materialen en gereedschappen. Hier komen onze emissievrije schaarliften met batterij-elektrische aandrijving om de hoek kijken. Met hun slijtvaste banden en compacte afmetingen en uitschuifbaar platform (afhankelijk van de uitvoering) zijn ze de ideale uitrusting voor toegang tot hoogtes binnenshuis.

Waarom een elektrische schaarhoogwerker?

Kiest u uiteindelijk voor een van onze elektrische schaarliften, dan kiest u ook voor comfortabel en flexibel werken op hoogte. Het hefplatform kan met een druk op de knop in de gewenste hoogte en positie worden gemanoeuvreerd - dankzij het hydraulisch-mechanische apparaat. Het huren van een schaarhoogwerker bespaart niet alleen geld en tijd, het biedt de monteurs ook de mogelijkheid om veilig en efficiënt op hoogte te werken. Aangezien deze liften zelfrijdend zijn, kunt u eenvoudig - bedienend vanaf het platform - naar de dichtstbijzijnde werklocatie rijden zonder het apparaat te laten zakken (afhankelijk van de modelvariant). Werkgereedschappen en materialen vinden ook hun plaats op het platform en kunnen worden vervoerd. Schaarliften of schaarliften met elektrische aandrijving zijn met name geschikt voor werkzaamheden die verticaal boven het statief moeten worden uitgevoerd. Onze apparaten worden onder andere gebruikt bij hallenbouw, schilder- en lakwerkzaamheden, het installeren of repareren van verlichtings- of plafondelementen of diverse onderhoudswerkzaamheden. Ambachtelijke en industriële bedrijven, maar ook de evenementenbranche of facility management kunnen deze apparaten optimaal gebruiken. Vanwege hun geringe bodemvrijheid kunnen deze hefplatforms alleen op een vlakke en stevige ondergrond worden verplaatst.

Aanvragen