Terug naar overzicht

Elektrische schaarhoogwerker 12 meter werkhoogte

Snel en op meerdere plekken per dag omhoog? Dit is ideaal met een schaarhoogwerker die recht omhoog gaat. Zo is een schaarhoogwerker breed inzetbaar voor bijvoorbeeld installatie-, gevel- en of schilderwerkzaamheden geschikt!

Moet u ook door een smalle deur met de hoogwerker? Kijk dan eens naar onze zeer compacte en smalle:  https://www.hoogwerken.nl/verhuur/8-meter-schaarhoogwerker/

GALERIJ

Elektrische schaarhoogwerker huren - de perfecte hoogwerker voor binnen en buiten gebruik

Binnen werken is vaak een bijzondere uitdaging: beperkte ruimte, gevoelige oppervlakken en tegelijkertijd moet er voldoende ruimte zijn voor de mensen die aan het werk zijn en hun materialen en gereedschappen. Hier komen onze emissievrije schaarhoogwerkers met batterij-elektrische aandrijving om de hoek kijken. Met hun slijtvaste banden en compacte afmetingen en uitschuifbaar platform (afhankelijk van de versie) zijn ze de ideale uitrusting voor toegang tot hoogten binnenshuis.

Waarom een elektrische schaarhoogwerker?

Kiest u uiteindelijk voor een van onze elektrische schaarhoogwerkers, dan kiest u ook voor comfortabel en flexibel werken op hoogte. Het hefplatform kan met een druk op de knop naar de gewenste hoogte en positie worden gemanoeuvreerd - dankzij het hydraulisch-mechanische apparaat. Het huren van een schaarhoogwerker bespaart niet alleen geld en tijd, het biedt de monteurs ook veilig en efficiënt werken op hoogte. Omdat deze liften zelfrijdend zijn, kunt u eenvoudig - bedienen vanaf het platform - naar de dichtstbijzijnde werklocatie rijden zonder het apparaat te laten zakken (afhankelijk van de modelvariant). Werkgereedschappen en materialen vinden ook hun plaats op het platform en kunnen worden vervoerd. Schaarhoogwerkers of schaarhoogwerkers met elektrische aandrijving zijn bijzonder geschikt voor werkzaamheden die verticaal boven de stand worden uitgevoerd. Onze apparaten worden onder meer gebruikt bij hallenbouw, schilder- en lakwerkzaamheden, het plaatsen of repareren van verlichting of plafondelementen of diverse onderhoudswerkzaamheden. Ambachtelijke en industriële bedrijven, maar ook de evenementenbranche of facility management kunnen deze apparaten optimaal gebruiken. Door hun geringe bodemvrijheid kunnen deze hefplatforms alleen op vlakke en stevige ondergronden worden verplaatst.

Aanvragen