20 meter B-rijbewijs kniktelescoop

Terug naar overzicht

AUTOHOOGWERKER 20 METER RUTHMANN RS200

De RS200 autohoogwerker 20 meter kniktelescoop is misschien wel één van de meest compacte autohoogwerkers van het merk RUTHMANN met 20 meter werkhoogte en slecht een doorrijhoogte van 2,34 meter!

Tevens een ideale hoogwerker voor het werken op en over daken want kijkt u eens naar dat werkdiagram:

Rijplaten nodig voor autohoogwerker 20 meter kniktelescoop?

Autohoogwerkers hebben naast opbergkisten ook ruimte voor kunststof rijplaten. Ze dienen als tijdelijke bescherming voor een zachte ondergrond zoals gras. Ze zijn makkelijk te hanteren, lichtgewicht en voorzien van handgrepen.

- Smal & kort: 1,40 lang x 0,50 smal
- Smal & lang: 2,00 lang x 0,50 smal
- Breed & lang: 2,00 lang x 1,00 breed

Naast dat deze hoogwerker is uitgevoerd met een handige opbergkisten (waar tevens de omvormer in zit) passen hier ook rijplaten!

Denk aan uw veiligheid!

En reserveer uw valbeveiliging/veiligheidsharnas voor slecht € 10,- per dag.
Standaard inclusief valkoord en jaarlijks gekeurd!

Rijplaten op autohoogwerker

GALERIJ

AUTOHOOGWERKER 20 METER KNIKTELESCOOP RUTHMANN RS200

Voor het huren van deze op diesel aangedreven Ecoline RUTHMANN RS 200 knik-telescoop autohoogwerker dient u slechts in het bezit te zijn van een gewoon autorijbewijs (B Rijbewijs).

De Ecoline RS 240 is een eenvoudig te gebruiken autohoogwerker met een werkhoogte van 20 meter, hefcapaciteit van 250 kg en een horizontaal bereik van 10,5 meter. Door zijn compacte afmeting, zwenkbereik van 360˚ en een kantelbare werkbak van 90˚, is deze autohoogwerker voor verschillende klussen in te zetten. U kunt de autohoogwerker volledig uit de werkbak bedienen en beschikt hij over een systeem om zichzelf efficiënt en veilig in zijn startpositie te brengen.

Deze autohoogwerker met een werkhoogte van 20 meter is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden aan gebouwen. De hoogwerker biedt met zijn knik-telescoop en jib-arm een grote flexibiliteit. Men kan makkelijk over een uitbouw werken door de up en over van 8 meter. Door de zeer lage doorrijhoogte kan men op de meest uiteen lopen plaatsen kom van historische binnenplaats tot fabriekshal.

Aanvragen