Terug naar overzicht

RUTHMANN TB290

Overtroffen door zijn jongere broertje de RUTHMANN TB300 maar nog altijd een echte krachtpatser als het gaat over een cherrypicker op B-Rijbewijs! Dit met 29 meter werkhoogte en 16,2 meter zijdelings bereik!

Rijplaten nodig?

Autohoogwerkers hebben naast opbergkisten ook ruimte voor kunststof rijplaten. Ze dienen als tijdelijke bescherming voor een zachte ondergrond zoals gras. Ze zijn makkelijk te hanteren, lichtgewicht en voorzien van handgrepen.

- Smal & kort: 1,40 lang x 0,50 smal
- Smal & lang: 2,00 lang x 0,50 smal
- Breed & lang: 2,00 lang x 1,00 breed

Rijplaten op autohoogwerker

Denk aan uw veiligheid!

En reserveer uw valbeveiliging/veiligheidsharnas voor slecht € 10,- per dag.
Standaard inclusief valkoord en jaarlijks gekeurd!

GALERIJ

29 meter werkhoogte

16,2 meter zijdelings bereik

RUTHMANN TB290

Ruthmann TB 290

De TB 290 is al bijna 2,5 jaar het topmodel in de TB-serie. We vervangen deze populaire serie nu door de Hi-light Performance-serie. De RUTHMANN TB 290 pro - met zijn uitgebreide ontwerp- en engineeringinnovaties, ontworpen en ontwikkeld met behulp van de nieuwste staalfabricagetechnieken en berekeningsmethoden van RUTHMANN - biedt klanten TOP-prestatiemogelijkheden en maximale stabiliteit.

Grotere hoogte en bereikcapaciteit

De werkhoogte is met een halve meter toegenomen, terwijl de bereikcapaciteit is verbeterd met 1,2 meter achteruit en 1,3 meter zijwaarts. Met een bonafide werkhoogte van 29 meter is het populaire 3,5-ton model ideaal voor een breed scala aan taken, waaronder tuinieren / landschapsarchitectuur, gevelreiniging en bouw- / installatieopdrachten. De TB 290 pro blijft de perfecte keuze in de 30 m-categorie.

Aanvragen