75 meter vrachtwagenhoogwerker

Terug naar overzicht

VRACHTWAGENHOOGWERKER 75 METER - RUTHMANN T750

RUTHMANN vrachtwagenhoogwerker 75 meter High Flex Hoogwerker T 750 HF
De RUTHMANN High Flex Hoogwerker T 750 HF heeft een 75 meter werkhoogte en een maximaal werkbereik tot 41 meter. Zelfs bij een werkgondel last van 320 kg wordt 75 meter werkhoogte behaald. Dat is in wezen voor elke toepassing belangrijk. Bijvoorbeeld in het segment onderhoud van windenergie installaties met hoogtes tot 75 m.

Voor dergelijke inzetgebieden is altijd een bediener en minstens nog een medewerker nodig, die aan het hooggelegen object werkt. Met het benodigde gereedschap en materiaal in de werkgondel, is de 320 kg een praktische waarde.

Verder praktische voordeel in het alledaagse gebruik is de 2˚ grotere oprichthoek van het telescoopsysteem. Door de nu 83° op richthoek en met slechts 8,7 meter maximale afstempelbreedte, kan men nog dichter bij het object afstempelen.

De mogelijke, maximale opstelnauwkeurigheid bedraagt 2˚. Dat is duidelijk meer als tot nu toe gewend en uiterst handig, want de gebruiker hoeft bij scheefstand niet zoveel uit te nivelleren.

Zo heeft hij minder nivelleringsmateriaal (zoals bijv. onderlegplaten) nodig, wat gelijktijdig de veiligheid verhoogt. En ook is er minder opsteltijd nodig.

GALERIJ

Aanvragen