Terug naar overzicht

Als u moest kiezen tussen een ladder, een steiger of een compacte hybride hoogwerker dan kiest u toch de meest veilige en efficiënte manier?

Dat vonden wij ook, daarom verhuurt Kamphuis Hoogwerkers diverse, zeer compacte rupshoogwerkers van het merk Hinowa Goldlift.

Dit is de 17 meter, zowel werken op stroom als op de krachtige benzinemotor behoren tot de mogelijkheden. De hoogwerker is maar liefst 81 centimeter breed en kent een werkhoogte van 17 meter met een zijdelings bereik van 7,5 meter bij een draagcapaciteit van 230 kg!

GALERIJ

De Hinowa Lightlift 17.75 Performance spinhoogwerker is met zijn compacte maatvoering een ideale hoogwerker daar waar maar een klein afstempel gebied is. Met een laag eigen gewicht is de vloerbelasting laag en is de spinhoogwerker ook binnen overal inzetbaar. Ingevouwen is de spinhoogwerker 0.79 x 1.99 meter wat betekent dat de machine gewoon door een deur kan. Een ander voordeel van de Hinowa Lightlift 17.75 Performance spinhoogwerker is de capaciteit van 230kg in de werkbak. Dit betekent vol bereik met 2 personen en gereedschap!

Aanvragen